XiVE® – Implantology Unlimited

XiVE® implantatsystem kan tilby løsninger der andre systemer ikke strekker til. Systemet tilbyr praktisk talt ubegrenset kirurgisk og protetisk frihet kombinert med maksimal trygghet. Med XiVE kan du løse utfordrende implantatkasus like lett som standard prosedyrer.

Implantatdesign

Avansert design – avansert primær stabilitet

Perfekt stabilitet fra starten av? I alle typer ben? XiVE gir deg løsningen. Implantatdesignet og den kirurgiske protokollen som er spesielt utviklet for systemet, passer perfekt sammen – med ett mål: Primær stabilitet i alle situasjoner.

Det spesielle implantatdesignet består av en kondenserende gjenge og en apikal selvgjengende komponent - med utrolige resultater: Det kondenserer benet rundt implantatet – spesielt i ben med svak struktur. Og med enda bedre resultater: Primær stabilitet med mulighet for immediat restaurering og belastning. Dette betyr atraumatisk implantatinstallasjon i benkategori I og II ved bruk av et kortikalt bor. I tillegg kan du oppnå en enestående primær stabilitet i ben med dårlig struktur ved redusert bruk av det samme kortikale boret.

Bilde: 1=Friksjon / 2=Kondensering / 3=Skjæring

XiVE TG transgingival behandlingsform – atraumatisk behandling

Enkel kirurgi og protetikk? XiVE TG gir deg et konsept for transgingival implantatbehandling. Prepareringen er den samme som før og utføres med samme instrumentsett som for det subgingivale XiVE S plus-implantatet: Raskt og atraumatisk. Og dette gjelder spesielt ved funksjonelle restaureringer.

Den riktige blandingen er nøkkelen. XiVE TG er en forbedring av det klinisk utprøvde FRIALOC-systemet og har også alle fordelene ved XiVE S plus: Den spesialiserte gjengedesignen og implantatet samt FRIADENT plus-overflaten. FRIADENT-distansene for XiVE TG er spesielt praktiske og økonomiske: Geometrien i koblingen er alltid identisk – én distanse for alle diametere.

Effektiv struktur – en cellekompatibel overflate

Er fornøyde pasienter viktig for deg? Implantatets overflatestruktur spiller en viktig rolle for hvor raskt implantatbehandlingen lykkes. For å oppnå optimal osseointegrasjon har XiVE S plus- og XiVE TG-implantatene den klinisk utprøvde og standardsettende FRIADENT plus-overflaten: Rask fukting og vekstaktivering. Mikrostrukturen etset ved høy temperatur er ideell for celledeponering. Et tett fibrinnett dannes raskt over hele overflaten og akselererer dannelsen av nytt ben. Den forbedrede fuktingen av vevet, som utløses av overflatens initielle hydrofile egenskaper, akselererer deponeringen og differensieringen av nye celler. En overflatestruktur som støttes av benceller – for omfattende behandlingssuksess.

XiVE logotype web
Last ned produktkatalog for XiVE
 
FRIADENT plus Bibliography.
 

I mediagalleriet kan du se instruksjonsvideoer, laste ned bilder eller manualer etc.

 
049