Protetiske alternativer

XiVE® offers a wide range of prefabricated components in the FRIADENT® prosthetics range – in implant diameters, various gingival heights, straight and angled.

Protetikk

Allsidighet er den avgjørende faktoren

XiVE® inneholder alle alternativer for innovativ protetikk. Basen for den midlertidige protesen har samme form som TempBase-distansen. Flerfunksjonell – og på tre måter: Som plasseringshette, for immediat plasseringsavtrykk under inngrepet og som base for en immediat restaurering. EstheticBase, CERCON-distansen og AuroBase er noen av systemene som er tilgjengelig for de permanente single kronene. Og for broer og proteser gir FRIADENT® MP-distansen flere muligheter for typiske XiVE-løsninger: Fleksible, allsidige og individuelle – og også enkel oversikt.

Fremtiden er ubegrenset

Den riktige løsningen er alltid tilgjengelig. XiVE tilbyr individuelle løsninger for dine pasienter. Med XiVE-systemet får du betydelig økt fleksibilitet med fem implantatdiametre og opptil seks implantatlengder, slik at enhver klinisk situasjon kan håndteres på en ideell måte.
XiVE suppleres av egnet tilbehør: Instrumenter for implantatplanlegging og ulike konsepter for nøyaktige avtrykk – åpent, lukket, på implantat- eller distansenivå eller til og med som et immediat indekseringsavtrykk ved hjelp av TempBase. Ulike tilhelingshetter og midlertidige distanser for atraumatisk og perfekt skulpturering av bløtvevet. Spesielt praktisk: Det samme kirurgiske instrumentsettet som XiVE S plus og XiVE TG.

FRIADENT-fargekoding – målrettet arbeid

Vi tenker langsiktig – vi sier det med farger. Konsekvent fargekoding av alle instrumenter og komponenter gjør arbeidet sikrere og enklere. Med fargekoding blir det enklere å finne hvilke komponenter som passer til hverandre. Det fjerner tvil og gjør at kommunikasjonen mellom laboratoriet og klinikeren går knirkefritt. Også under distanseoperasjon vil den fargede dekkskruen gjøre at du gjenkjenner implantatdiameteren med det samme.

XiVE-koblingsgeometri – sikkerhet

Dyp intern, ekstremt presis og indeksert: Den velkjente sekskantede koblingen i XiVE S plus oppfyller alle forventninger til en kraftoverførende, justerbar kobling mellom implantat og distanse. Og den er blitt omfattende utprøvd i praksis: Sekskanten har dannet en pålitelig kobling mellom implantater og distanser i mange år – vår oppskrift på suksess med utmerkede protetiske konsepter. Strukturen til komponentene i koblingen er nøkkelen: Seks nøyaktige distansealternativer – for rask, enkel og logisk posisjonering som er lett å forstå av alle implantologer som er involvert i den protetiske behandlingen. Nøkkelen til et henvisningskonsept som er enkelt å implementere.

XiVE logotype web
Last ned produktkatalog for XiVE
 

I mediagalleriet kan du se instruksjonsvideoer, laste ned bilder eller manualer etc.

 
049