Kirurgisk enhet og instrumenter

Som alle implantatprodukter fra DENTSPLY Implants er FRIOS utviklet i nært samarbeid med tannleger – for tannleger. Og som alltid har fokuset for utviklingen vært å lage enkle og brukervennlige produkter: For å kunne arbeide nøyaktig, raskt og med gode resultater til enhver tid.

FRIOS S/i-maskinen: transplantasjon og implantatinstallasjon med én maskin

FRIOS SchlauchEnkel, effektiv og overbevisende arbeidsflyt – dette er den beste beskrivelsen av FRIOS S/i-maskinen. Og selvfølgelig oppfyller den de høyeste kvalitets- og teknologistandardene, samt alle gjeldende direktiver. Det perfekte verktøyet for nøyaktig benpreparering med FRIOS MicroSaw.

Den tydelige programmeringssekvensen er nøyaktig utviklet for behovene innen implantatkirurgi. Den leveres med fire forhåndsdefinerte programmer, som du enkelt og raskt får tilgang til med fotbryteren eller direkte på maskinen. Bankefunksjonen kan styres direkte med en femte programknapp – uten at vinkelstykket må endres. Individualister kan også arbeide med FRIOS S/i-maskinen. Alle programmer kan endres ved behov, den siste innstillingen som er valgt, lagres automatisk.

FRIOS S/i-enhetenEn kompakt, vedlikeholdsfri kirurgisk motor og et utvalg av vinkelstykker som gir god håndtering og sørger for at arbeidet går raskt og effektivt i alle kirurgiske situasjoner. Den beste totaloversikten garanteres også med et stort display med høy kontrast. Displayet viser all viktig informasjon under inngrepet, som for eksempel hastighet og momentinnstilling. Den kirurgiske motoren, strømledningene, stativet og håndstykkeholderen kan steriliseres ved 135 grader Celsius.

FRIOS S/i-enheten opereres med fotbryteren:
Alle funksjoner, fra programvalg, retning for rotasjon og aktivering av avkjølingspumpen kan velges med den ergonomiske fotbryteren. På den måten har du frie hender for det som er viktig: Pasientene!

Manufacturer’s declaration Electromagnetic Compatibility (EMC)

Se pågående studier og publiserte resultater fra våre kliniske studier.
 
Er du ny med ASTRA TECH Implant System™. Dette er de produkter du behøver for å komme i gang.
 
Ta del i våre siste nyheter og bilder. Her kan du også finne kontakter for pressen.
 
049