ASTRA TECH Implant System™

ASTRA TECH Implant System BioManagement Complex™

Bilde av ASTRA TECH Implants System BioManagement ComplexASTRA TECH Implant System™ har helt enkelt integrert estetikk i utformingen av implantatsystemet. Vi jobber på lag med naturen ved å legge til rette for den naturlige tilhelingsprosessen, i stedet for å hindre den. Derfor kan du og pasientene dine stole på ASTRA TECH Implant System™, i dag og i fremtiden.

Et vellykket implantatsystem kjennetegnes ikke av én enkelt egenskap. Akkurat som i naturen må flere egenskaper som er avhengige av hverandre, arbeide sammen.

OsseoSpeed™ – mer ben raskere

OsseoSpeed™ er basert på suksessen TiOblast™ og er det første og eneste implantatet i verden med en kjemisk modifisert titanoverflate. Denne overflaten gir en unik nanostruktur som stimulerer tidlig bentilheling og fremskynder bentilhelingsprosessen.

Resultatet av den mikro-ru, fluorbehandlede titanoverflaten er økt bendannelse og sterkere ben-til-implantat-kontakt. Sammen med MicroThread™ på implantathalsen gir OsseoSpeed stabile forhold som fører til en mer pålitelig og effektiv behandling. De kliniske fordelene med OsseoSpeed er veldokumentert og testet.

MicroThread™ – biomekanisk benstimulering

Halsen på implantatene fra ASTRA TECH Implant System™ er designet med MicroThread™ – mikrotråder som gir optimal distribusjon av belastning og lavere belastningsverdier. Denne designen er basert på grundig kunnskap om benvevets fysiologi, noe som er avgjørende for optimal implantatdesign. Siden benvev er skapt for å bære belastning, må dentale implantater utvikles slik at de mekanisk stimulerer det omliggende benvevet for å bevare det. Man må også ta i betraktning at det kritiske kontaktområdet mellom implantat og ben ligger i det marginale kortikale benet, der de største belastningene oppstår.

Conical Seal Design™ – en sterk og stabil tilpasning

Conical Seal Design™ er en konisk forbindelse under det marginale bennivået som overfører belastningen dypere ned i benet. Sammenlignet med koniske koblinger over det marginale bennivået og flate koblinger, reduserer Conical Seal Design de største belastningene, slik at marginalt ben bevares. Den forsegler også indre deler av implantatet fra omliggende vev, samt minimerer mikrobevegelser og mikrolekkasje. Conical Seal Design forenkler vedlikeholdet og sørger for forutsigbarhet i alle kliniske situasjoner. Den tette og nøyaktig tilpassede relasjonen mellom implantat og distanse som oppnås med Conical Seal Design, gjør distanseinstallasjonen rask og enkel. Distansen er selvstyrende, og installeringsprosessen er ikke-traumatisk, slik at faren for skade på benet reduseres.

Connective Contour™ – økt kontaktsone og volum for bløtvevet

Connective Contour™ er den unike konturen som skapes når du kobler distansen til implantatet. Konturen gir økt kontaktsone for bløtvevet både i høyde og volum. Dette integreres mot den transmukosale delen av implantatet, noe som igjen forsegler og beskytter det marginale benet.

ASTRA TECH Implant System web
 
Kontaktinformasjon til DENTSPLY Implants-kontorer og distributører rundt omkring i verden.
 
049