ANKYLOS®

For virkelig TissueCare. Dette innebærer langsiktig stabilitet for hard- og bløtvev, varig estetikk og tryggheten av at du i mange år fremover kan se dine pasienter smile uten å være flaue over synlige kronekanter.

 

Oversikt

TissueCare-konseptet – attraktiv langvarig suksess

Solid, stabilt og pålitelig i over 25 år: ANKYLOS C/X er løsningen for alle kliniske indikasjoner – med forutsigbar naturlig estetikk og enestående mekanisk stabilitet. Den koniske koblingen er designet for initiell og langvarig vevsstabilitet. Den ekstremt nøyaktige TissueCare-koblingen har så godt som ingen mikrobevegelse og er nesten helt bakterietett. Og den er også intern og friksjonslåst – for å hindre benresorpsjon og sikre stabilt og friskt hard- og bløtvev.

Nye perspektiver – forutsigbar vevsstabilitet

Stabile, forutsigbare resultater for deg og pasientene? ANKYLOS C/X er løsningen: Den unike koniske TissueCare-koblingen overfører overgangen mellom implantatet og distansen til sentrum av implantatet og hindrer mekanisk påvirkning på implantatet og bakteriell innvekst i vevet rundt implantatet. Den gir ekstra plass på implantatskulderen for det omliggende bløtvevet. I kombinasjon med en subcrestal plassering og det mikrostrukturerte implantatet muliggjør den deponering av benceller opp til distansen, noe som gir ekstra støtte for det overliggende bløtvevet. Ideelle forhold for vedvarende rød/hvit estetikk.

Forenklet kirurgisk inngrep. Frihet til å velge riktig løsning

Brukervennlighet med maksimal funksjonalitet og estetisk krevende resultater? Det nye ANKYLOS C/X-plasseringssystemet muliggjør nøyaktig posisjonering av implantatene med oversikt over implantatskulderen, selv ved subcrestal plassering. Den progressive gjengedesignen gjør det enkelt å skru implantatene på plass og øke vevsretensjonen. Den interne og friksjonslåste TissueCare-koblingen gjør kirurgi og protetikk fullstendig uavhengig av hverandre. Og med kun én diameter for alle protetikkkomponentene kan en hvilken som helst distanse kombineres med et hvilket som helst implantat – nå med mulighet for indeksering. Gir et strålende resultat på lang sikt og økonomisk behandling kombinert med lavere krav til oppbevaringsplass.

ANKYLOS logotype web

Se online katalog for produktdetaljer om ANKYLOS implantatsystem.

 

Redusert behov for benoppbygging.

 
Kontaktinformasjon til DENTSPLY Implants-kontorer og distributører rundt omkring i verden.
 
049