XiVE®

Kompromissløst - hva betyr det? Primær stabilitet i alle typer ben, ubegrenset kirurgisk og protetisk frihet og all den sikkerheten som er nødvendig for å håndtere krevende utfordringer innen implantologi.

Oversikt

Nyskapende funksjonalitet – enestående estetikk

XiVE System Folder Title Illustration Fleksibel, allsidig og overlegen primær stabilitet: Det er XiVE. I mer enn et tiår har brukere over hele verden stolt på XiVE. Kirurgisk og protetisk – bruksområdet for XiVE er svært allsidig. Nyskapende gjengedesign og prepareringsteknikker gir enestående primær stabilitet i alle typer ben. Det omfattende utvalget av protetiske konsepter gir også praktiske og pålitelige løsninger, til og med for komplekse indikasjoner.
Kirurgisk fleksibilitet – protetisk allsidighet

XiVE er designet for størst mulig protetisk og kirurgisk fleksibilitet. De flerfunksjonelle komponentene gjør at du kan dra nytte av alle mulighetene innen innovativ protetikk. Eksempel: Med en unike TempBase-designen fra XiVE kan du enkelt lage en midlertidig protese som er tilnærmet lik den endelige restaureringen. De keramiske CERCON-distansene gir enestående estetikk, og med en støpbar distanse som AuroBase kan selv situasjoner som i utgangspunktet er vanskelige, få en funksjonell, individuelt tilpasset protetisk løsning, helt fra den øvre overflaten av implantatet. Disse protetiske konseptene har vært førstevalget hos tannteknikere, klinikere og pasienter over hele verden i flere tiår. Kliniske valg for deg – den beste løsningen for pasientene.

XiVE Prosthetiv Overview

Komplett konsept – absolutt primær stabilitet

Stabilt, sikkert og immediat? Det er det XiVEs spesialiserte implantat- og gjengedesign gir: Det installerte implantatet sitter perfekt i benet. Og i alle typer ben. Resultatet er svært høy primær stabilitet – den avgjørende forutsetningen for en vellykket behandling og implementering av de nyeste konseptene innen implantologi.

 

Fremdrift og erfaring

XiVE Timeline 1990           


1990

Utviklingen av det fargekodede FRIADENT protetiske utvalget, benyttet med suksess på FRIALIT siden 1992 og på XiVE siden 2001.

XiVE Timeline 1999  


1999

FRIALOC implantater for enkel og økonomiske konsepter med immediat belastning.

XiVE Timeline 2001 XiVE S_TempBase   


2001

Lansering av XIVE implantatsystem med subgingivale XIVE S implantater, inkludert TempBase konseptet for umiddelbar temporær restaurering.

XiVE Timeline 2001 XiVE TG   


2002

Lansering av det transgingivale XIVE TG implantatet.

XiVE Timeline 2003 XiVE S 3_0   


2003

Introduksjon av implantatet XiVE S 3.0 mm.

XiVE Timeline 2003 FRIADENT plus surface  


2003

Alle XiVE implantater er utstyrt med den innovative overflaten FRIADENT pluss.

 
XiVE Timeline 2005  


2005

Introduksjon av CERCON zirkonia distanser for overlegne estetiske resultater.

XiVE Timeline 2009 SIMPLANT  


2009

Lansering av data-assistert kirurgisk behandling for XIVE, basert på markedsledende programvaren SIMPLANTS. Spesielt utviklet system med dybde-stopp på boret for stor presisjon og brukervennlighet.
 

XiVE Timeline 2009 ISUS  


2009

CAD/CAM - Pasient-spesifikke ISUS implantat suprastrukturer er introdusert for XiVE.

XiVE Timeline 2010  


2010

ATLANTIS pasientspesifikk CAD/CAM distanser.

XiVE Timeline 2011  


2011

TitaniumBase - to-delt CAD/CAM distanser.

XiVE Timeline 2012  


2012

Lansering av SmartFix konseptet- en protetisk løsning for hele kjever, der implantatene har innbyrdes vinkling.

XiVE Timeline 2013  


2013

Flere alternativer for "plattform-switch" på XIVE med introduksjonen av nye komponenter.

XiVE Timeline 2014  


2014

Det unike WeldOne konseptet blir lansert. Konseptet tilbyr mulighetene til å lage stabile og varige løsninger direkte på pasienten.

Timeline XiVE 1990_2014_Without text

XiVE logotype web
049