Nye ASTRA TECH Implant System EV™ protetiske løsninger

ASTRA TECH Implant System EV tilbyr et bredt sortiment av distanser, blant annet pasientspesifikke distanser og et stort utvalg prefabrikkerte distanser. Gjennom en regiospesifikk tilnærming fra kronen og ned, er disse komponentene utviklet for å støtte alle kliniske situasjoner og behov for bløtvevsskulpturering med tanke på den endelige protetiske løsningen.

Enkel protetikk

Regispesifikke protetiske komponenterRegiospesifikke protetiske alternativer

Disse komponentene er basert på det naturlige tannsettet med en regiospesifikk tilnærming fra kronen og ned. Komponentene er utviklet for å løse alle typer kliniske situasjoner, samt behov for bløtvevsskulpturering med tanke på den endelige protetiske løsningen. Sortimentet inkluderer både runde og triangulære alternativer.

One position only placement close up small imagePlassering i kun én posisjon for ATLANTIS™-distanser

For enkel håndtering har ASTRA TECH Implant System EV en innovativ funksjon for plassering av ATLANTIS pasientspesifikke distanser i kun én posisjon. Koblingens utforming og indekseringsskruktur gir deg full fleksibilitet med seks posisjoner for prefabrikerte distanser og valgfri posisjon for indeksfrie distanser

Implant level impressionSelvstyrende avtrykkskomponenter

Selvstyrende avtrykkskomponenter som kan plasseres presist med kun én hånd. Når skruen strammes, roterer komponenten på plass og fester seg kun i implantatet dersom den er korrekt plassert. Denne innovative designen gir en forutsigbar og tidseffektiv installeringsprosedyre.

Abutment Screw EVEtt system – ett moment

For å gjøre det enkelt er alle permanente distanser utformet for å muliggjøre ett strammemoment på 25 Ncm. Enhver distanseskrue er dessuten optimalt utformet for å sikre riktig forhåndsbelastning og en stabil og skrueforbindelse over tid.
Installasjon av gyllen ATLANTIS-distanse

Installasjon av gyllen ATLANTIS-distanse


ATLANTIS animation thumbnail
 
049