Protetiske alternativer

Protetikk

Låst konus – to blir en

ANKYLOS® har alt: Den friksjonslåste og interne TissueCare-koblingen er et resultat av teknologiske prinsipper. Den konverterer implantatet og distansen til én stabil, rotasjonslåst enhet med maksimal mekanisk stabilitet uten mikrobevegelser. Resultatet er så godt som ingen benresorpsjon og langvarig vevsstabilitet. Og etter den protetiske restaureringen fungerer systemet som et 1-komponentimplantat. I motsetning til et "virkelig" 1-komponentsystem, beholder du alltid fleksibiliteten. Du velger den mest egnede distansen, med eller uten indeks, for den enkelte pasienten, og nødvendige endringer kan gjøres senere.

Protetiske konsepter – allsidige løsninger

Hvert tilfelle krever sin egen løsning. Enten du vurderer å bruke ett eller flere implantater, fremstilt på klinikken eller på et laboratorium, med transgingival eller nedsenket tilheling: Med de protetiske konseptene ANKYLOS Regular C/X, Balance C/, SynCone C/ og Standard C/ kan du bestemme selv. Avhengig av indikasjonen velger du konseptet som passer inn i din planlegging, og som oppfyller pasientens forventninger. Enten høyestetiske protetikken i zirkoniumoksid, perfekt funksjon i titan eller en standardisert restaurering for maksimal økonomi – du finner den ideelle løsningen med en av de protetiske ANKYLOS-seriene.

Uansett kombinasjon – estetiske resultater

Med ANKYLOS er den protetiske planleggingen uavhengig av implantatet, og arbeidet blir enklere fordi alle distansene passer til alle implantatene. TissueCare-koblingen er identisk for alle implantatdiametre og -lengder. Dette betyr at en hvilken som helst distanse kan kombineres med et implantat med en hvilken som helst diameter. Dette reduserer antall protetiske komponenter som er nødvendig, og sannsynligheten for å oppnå et optimalt estetisk resultat øker. Du kan velge en ideell distansedesign for pasienten. Muligheten til å indeksere gjør at du kan benytte et lokaliseringsverktøy ved distanseinstallasjon, om dette gjør den protetiske behandlingen enklere.

ANKYLOS logotype web

Redusert behov for benoppbygging.

 

I mediagalleriet kan du se instruksjonsvideoer, laste ned bilder eller manualer etc.

 

Se online katalog for produktdetaljer om ANKYLOS implantatsystem.

 
Kontaktinformasjon til DENTSPLY Implants-kontorer og distributører rundt omkring i verden.
 
049