SIMPLANT® Academy

SIMPLANT Academy jobber med optimalisering av dataassistert implantatbehandling til beste for både pasient og kliniker. Akademiet etterstreber grundig opplæring i SIMPLANT-teknologien.

De nyeste versjonene av SIMPLANT

SIMPLANT 17 hovedbilde for bærbar datamaskinSIMPLANT 17-kalkulatoren for implantatforhold gir enkel protetisk optimalisering og innretting og viser viktige planlagte implantatforhold, for eksempel avstand mellom implantater, vertikal høyde og inklinasjon sammenlignet med den ønskede innsettingsretningen. I tillegg kan flere implantater beveges og roteres som en gruppe, noe som gjør det enkelt å planlegge i henhold til designpreferanser.

Vi lanserer SIMPLANT 17 (PDF)

For at vi bedre skal kunne støtte klinikerne og deres behov for digitale koblinger, kunngjør vi med glede at vi i fremtiden fokuserer på utviklingen av programvaren SIMPLANT Pro.

SIMPLANT PROMed programvaren SIMPLANT Pro sparer du tid og penger ved at du kan åpne (CB-) CT-bilder på kontoret. Du har umiddelbar tilgang til 3D-bilder i høy kvalitet, og du kan ha en 3D-plan for implantatinstallasjonen klar i løpet av noen få minutter.

Du kan sjekke statusen for din lisens ved å henvende deg til den lokale SIMPLANT-kontaktpersonen din. SIMPLANT-vedlikehold omfatter gratis kundestøtte, oppdatering til den nyeste SIMPLANT Pro 17-programvaren og SIMPLANT-biblioteket.

SIMPLANT Pro er nøkkelen til suksess ved protetisk drevet implantatbehandling og inneholder valgfrie moduler for import av intraorale data (tannstilling, motstående kjeve, virtuell oppvoksing av tenner) og import og sammenslåing av protesedata fra skanningen (metode for dual scanning). I tillegg reduseres tiden som kreves for design og produksjon av SIMPLANT-guiden, til et minimum.

SIMPLANT-skjermbilde, delvis tannløs tannstilling SIMPLANT-skjermbilde, tannløs skanneprotese SIMPLANT-skjermbilde, tannløst bløtvev

Oppdag de nye fordelene og funksjonene i SIMPLANT 17.
 
Immediate Smile med ATLANTIS-distanse

Immediate Smile med ATLANTIS-distanse


Last ned brosjyren vår med trinnvis veiledning.

Finn ut alt om dette nye behandlingskonseptet ved å laste ned håndboken for kliniske prosedyrer og laboratorieprosedyrer.

 
049