Pasientspesifikke distanser som går utover CAD/CAM

 

ATLANTIS pasientspesifikke distanser finnes for sement- og skrueretinerte løsninger, for alle store implantatsystemer. ATLANTIS distanser gir et utmerket fundament for best ATLANTIS abutments core image_01
mulig funksjon og estetikk.

Med den patenterte programvaren ATLANTIS VADTM(Virtual Abutment Design), utformes distansen ut fra den fremtidige tannens form. ATLANTIS VAD = utformet av datamaskiner, hjulpet av mennesker. CAD = utformet av mennesker, hjulpet av datamaskiner.

Å implementere ATLANTIS på klinikken og dentallaboratoriet gir trygghet samtidig som effektiviteten og lønnsomheten øker.

Individuelt designede distanser til sementerte protetiske løsninger


Individuelt designede distanser til sementerte protetiske løsninger

ATLANTIS-distanser er individuelt utformede distanser til implantatretinerte, sementerte løsninger. Ved hjelp av den patenterte programvaren ATLANTIS VAD designes Atlantis-distansene individuelt med utgangspunkt i den fremtidige tannens form, noe som resulterer i enestående funksjon og estetikk.

Indikasjoner: ATLANTIS-distanser (for sementerte løsninger) er indikert for alle posisjoner i tannbuen og kan benyttes til single kroner og broer i alle størrelser.

Materialer: Med ATLANTIS-distanser kan du velge blant biokompatible materialer til hvert enkelt kasus. ATLANTIS-distanser til sementerte løsninger produseres i titan, gyllent titan og fire ulike nyanser av zirconia.

Se referanselisten for ATLANTIS-distansematerialer (PDF).

Duplikatdistanse: Et funksjonelt identisk duplikat av den originale distansen kan bestilles og leveres sammen med den originale distansen. Duplikatdistansen kan brukes som laboratoriekomponent, for økt nøyaktighet på laboratoriet og optimal tilpasning til kronen. Et duplikat av ATLANTIS-distansen er spesielt nyttig når en kliniker vil installere den permanente distansen under tilheling. På denne måten får også tannteknikeren nødvendig tid til å produsere den permanente restaureringen.

Senere bestilling: Flere originale ATLANTIS-distanser kan bestilles på et senere tidspunkt, med eller uten endringer i den opprinnelige distansedesignen. Den digitale teknologien i ATLANTIS-løsningen eliminerer behovet for nye avtrykk og andre registreringer samt modifisering av distansen for hånd. Du kan bestille en ATLANTIS-distanse på et senere tidspunkt, med eller uten endringer i den opprinnelige distansedesignen.

Distanseskrue: Alle ATLANTIS Crown Abutment leveres med en korresponderende distanseskrue, som er produsert for å passe til den interne geometrien i distansen. Hvis du trenger en ekstra distanseskrue, kan du legge den til i bestillingen. Materiale: Titanlegering 6Al-4V (grad 5).

Se anbefalt moment for ATLANTIS-distanseskruer (PDF).

Plasseringsguide for ATLANTIS-distanse

Plasseringsguiden for ATLANTIS-distansen gir presis og påliteligATLANTIS AAIG_top com_guide_abutm plassering av alle sementerte løsninger. Den er et 3D-printet produkt fremstilt med høy presisjon, som sikrer nøyaktig orientering og installering av ATLANTIS-distanser til sementerte krone-/broløsninger på alle større implantatsystemer.

  • Skannede data om ATLANTIS-distansen brukes til å lage plasseringsguiden for perfekt design og tilpasning
  • Konstruert for å passe perfekt til distansekanten og unngå bløtvev under installering
  • Konstruert med retningsbestemt tilgangskanal slik at det blir lett å finne skruehullet og sette inn distanseskruen

Se Plasseringsguide for ATLANTIS-distanse (PDF)
 

Individuelt designede ATLANTIS-distanser sammenliknet med prefabrikkerte distanser

 

ATLANTIS-distanse Prefabrikkert distanse til sementerte løsninger

Til venstre: individuelt designet ATLANTIS-distanse
Til høyre: prefabrikkert distanse


ATLANTIS-distanser gir mange fordeler sammenlignet med prefabrikkerte distanser: 

  • Optimal støtte og retensjon for den permanente konstruksjonen.
  • Optimal bløtvevsprofil gir et naturlig og estetisk resultat.
  • Prepareringsgrensen kan legges på et ideelt nivå for trygg evakuering av overflødig sement.
  • Krever ingen modifisering på klinikken.
  • Produseres ved hjelp av moderne freseteknikk for å sikre høyest mulig presisjon og kvalitet – hver eneste gang.
  • Eliminerer tid og kostnader forbundet med administrasjon av lager av prefabrikkerte distanser.
  • Tilgjengelig til alle store implantatsystemer og i et biokompatibelt materiale.
ATLANTIS logo webb
De fire unike nøkkel-egenskapene som er kombinert i ATLANTIS BioDesign Matrix™, arbeider sammen for gode bløtvevsforhold. Dermed legges grunnlaget for ideelle funksjonelle og estetiske resultater.
 
Hvis du er et tannteknisk laboratorium og ATLANTIS™ kunde, kan du helt enkelt plassere din ordre i ATLANTIS™ WebOrder, et nettbasert ordresystem for personell ved laboratoriet.
 
ATLANTIS™ abutments Design Guide.
 

Last ned produktbrosjyre

ATLANTIS™ abutments produktbrosjyre.
 
Biocompatible materials in ATLANTIS abutments.
 
ATLANTIS™ implant compatibility chart.
 
049