ATLANTIS™ ISUS suprakonstruksjoner for implantater

ATLANTIS ISUS core image_01

ATLANTIS ISUS tilbyr et komplett utvalg av implantate suprakonstruksjoner for faste og avtagbare løsninger. I motsetning til støpte løsninger freses ATLANTIS ISUS fra hele stykke av titan eller kobolt-krom, noe som eliminerer risikoen for porøst materiale.

ATLANTIS ISUS produseres med hjelp av den nyeste teknologien innenfor CAD/CAM og forsterkes av omfattende dataekspertise for industrielt og medisinsk utstyr.

ATLANTIS ISUS suprakonstruksjoner tilbyr følgende fordeler:
Presis tilpasning uten innebygde spenninger, tilgjengelig for alle store implantatsystemer, stor fleksibilitet i terapi og utforming, forenklet og effektiv ordrebestilling on-line.

Les mer om  ATLANTIS ISUS patient-specific suprastructures beyond CAD/CAM (pdf)

Løsninger for avtagbare proteser

ATLANTIS™ ISUS 2in1

ATLANTIS ISUS 2in1 avtagbar hybrid-løsning på en skrueretinert, individuell barrkonstruksjon

Gir både primær og sekundær suprakonstruksjon for en avtagbar løsning. Den primære konstruksjonen skrueretineres til implantatene, mens den sekundære er festet til den primære ved friksjon og attachments. Den sekundære konstruksjonen kan være en hybrid- eller brokonstruksjon, som ferdigstilles med tilpassede tenner og akryl for proteser.

ATLANTIS™  ISUS 2in1 er kun tilgjengelig i titan

ATLANTIS™ ISUS Barr

ATLANTIS ISUS bar 2.pngBarr er en suprakonstruksjon for avtagbare proteser. Barren kan utformes med ekstensjoner som følger gingivalprofilen. De kan dessuten ha en kombinasjon av ulike feste(attachment-)alternativer. Både standard og individuelle barrer er tilgjengelige, avhengig av behovene i hvert enkelt kasus.

 

Last ned ATLANTIS ISUS compatibility chart - Attachment provisions and bar profiles (pdf file)

ATLANTIS logo webb
049