Vårt konsept for læring

Inspirasjon avler inspirasjon

Group of dental professionalsMed en konstant strøm av nye vitenskapelige oppdagelser, kliniske rapporter og innovasjoner, kan det være en utfordring å følge med på utviklingen innenfor dentale implantater. Vi har derfor gått sammen med kliniske sentra og universiteter over hele verden og satt sammen et bredt utvalg kurs på de seneste fremskritt.

Vårt konsept for læring inkluderer ofte forelesninger med anerkjente spesialister
blandet med live-kirurgi, video-demonstrasjoner og hands-on trening. Teori blir omsatt til praksis, noe som gjør at du kan benytte din nye kunnskap raskere og mer effektivt.

Vi håper imidlertid at våre kurs gir mer enn kunnskap. Vi håper at du blir inspirert til å finne nye måter å løse den kliniske hverdagen på og nye måter å inspirere dine medarbeidere. Inspirasjon avler inspirasjon.

Den oppmerksomheten du fortjener

Å ha verdenskjente professorer, spesialister og klinikere som lærere er bare en del av opplæring av høy kvalitet. Det handler også om å gi deltakerne en fantastisk lærings-opplevelse.

For at du skal får mest mulig ut av opplæringen tilbyr vi kurs på forskjellige nivå, på ulike språk og mer enn 500 ulike lokalisasjoner over hele verden. Vi tilbyr ofte muligheten til å assistere ved faktiske kliniske prosedyrer. For å være sikre på at du får den oppmerksomheten du behøver, setter vi en begrensning på antall deltakere ved mange av våre kurser.

CE Credits

Du vil få CE Credits ved deltagelse på et av DENTSPLY Implants kurser.

Kontakt din lokale representant for mer informasjon.

Vårt kurssenter i Mölndal, Sverige, er et senter for muligheter og inspirasjon.

 
049